Dag 1: van Antwerpen naar ………….

Om half 11 zouden wij verzamelen in Antwerpen. Helaas kwam het Limburgse gedeelte van Team X te laat. Aangehouden door de politie, aanhanger klopte niet: geen reflectors en een verkeerde nummerplaat. Nog niet begonnen en het ging al bijna mis, maar na veel gepraat mochten zij toch de reis vervolgen.

Vanmorgen hebben alle teams zich verzameld op de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Na de laatste instructies te hebben gekregen van Cor de Bresser, is iedereen om 11.30 uur vertrokken onder begeleiding van “de Zwaantjes”. De nodige familieleden en vrienden waren aanwezig om alle deelnemers uit te zwaaien.foto 1 (2)

Het idee was om vandaag via Parijs in ieder geval door te rijden naar de Spaanse grens.

Maar nog maar net Antwerpen uit of Paul kwam tot de ontdekking dat hij zijn telefoon vergeten was. Dus de dames gebeld en deze zijn in de achtervolging gegaan om de telefoon af te leveren. Samen dan toch nog maar een kop koffie gedronken voordat de reis vervolgd werd.

Helaas werden wij bij Tours al overvallen door pech. De motoraanhanger verloor een wiel en dit was jammer genoeg niet het reservewiel.  Het rechterwiel haalde ons in. Even schrikken, maar gelukkig de aanhanger niet over de kop. Dus de motoren eraf en op de motoren verder. De aanhanger over de vangrail gezet en op zoek naar een hotel om van de schrik te bekomen. Met een glas bier gaat dit zeker lukken, helaas maar 600 km afgelegd. Dus morgen op de motor wordt dit nog een stevige inhaalslag.0

foto aanhanger

 

 

 

 

 

 

p.s.: wij hebben nog wel contact gehad met de politie om te melden dat de aanhanger langs de snelweg achter de vangrail is blijven staan. Alles oke, zij ruimen het op.

Dit bericht is geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dag 1: van Antwerpen naar ………….

  1. Tineke Haverkort schreef:

    Jammer maar het is wel het begin van een spannend jongensboek haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>