Vrijdag: vervolg van onze trektocht.

Na ‘s-morgens ons bivak in de woestijn opgebroken te hebben zijn wij verder getrokken in de woestijn. Als alles mee zou zitten dan zouden wij rond een uur of 3 bij ons volgende bivak zijn, een plaats aan zee. Maar helaas, zoals we intussen gewend zijn, zit het wederom niet mee.

Al vrij snel nadat wij op weg waren zaten de eerste auto’s weer vast. Getrek en gegraaf om de rit af te maken. Het was voor de auto’s en de motoren en met name de peugeots een hele trek om de eindstreep te halen. Maar uiteindelijk haalde wij de eindstreep voor de dag en de beloning was groot. Het laatste stuk van deze etappe was langs de kustlijn en de eindstreep was dus ook aan de kust. Bij onze overnachtingsplaats kwamen wij uiteindelijk rond een uur of 6 aan. Hier mochten wij overnachten aan zee. De gidsen en de gendarmerie zijn hier ook weer de gehele nacht gebleven om in ieder geval onze veiligheid te garanderen. Dus ondanks de armoede en ellende in dit land wil de regering hier toch aandacht bestede aan ons en wij zijn hier maar toeristen.

De terracan met vochtproblemen houdt zich de laatste dagen erg goed. Geen lekkages, maar mochten die zich wederom voordoen dan hebben wij voldoende water bij om de volgende plaats te bereiken.

De overnachting aan het strand was natuurlijk weer prachtig, de tenten zijn weer in de auto blijven liggen. Na enkele dagen stofhappen en slapen in de natuur snakken wij weer naar een douche en toilet.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Vrijdag: vervolg van onze trektocht.

  1. annemie schreurs schreef:

    Hallo stoer X-team, Wat fijn om weer van jullie te horen. Dat het pittig zou zijn, dat kon niet missen, maar dat alle zo moeizaam, zwaar en het zo heet zou zijn, daar lusten zelfs de honden geen brood van. Hebben jullie nooit gedacht:”ach, was ik maar bij moeder thuis gebleven?” Grote complimenten voor jullie doorzettingsvermogen., maar onthoud: de laatste loodjes wegen het zwaarst. Ik kan dat weten want ik ben een vrouw op leeftijd. Ik wens jullie alle succes. En nu een ander onderwerp. Lieve Bert, zoals goed geaarde Limburgers dat doen, vieren ze ierst dun aaovund en daan dun daag. Van harte proficiat met je 44 verjaardag. Toen je geboren bent, kon ik niet bevroeden dat je deze verjaardag, bij le lac Rose(zijn julie daar morgenavond?) zou vieren. Tijd voor een grote pint met je team. Als beloning een vrije maandag! Wat een cadeau! Wens je voor de toekomst alle goeds, maar voor de komende tijd een behouden aankomst bij jullie droomkasteel. Jij en je mannen, jullie hebben het verdiend! Dan moet me nog iets van m”n hart: Lieve Roel, van harte proficiat met de verjaardag van Jana. Volgende week kun je haar weer knuffelen. Ik drink alvast een glaasje op mijn mannen en kleindochter en op het succes van jullie allemaal. Annemie. Dit kon ik onmogelijk op een sms-bericht kwijt.Het is nu zes minuten over elf. Om twaalf uur proost ik op jullie. Buy,Buy.
    !

  2. maarten lunenburg schreef:

    hoi team x . hoe fijn kan een aanblik van de zee zijn . na 3 dagen ploegen door de woestijn ??? als een orgasme !!!! na 3 weken geheel onthouding; gr maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>