Bedankt

Op deze laatste dag in Gambia willen wij als teamleden van Team X alle mensen, die op wat voor wijze dan ook een bijdrage geleverd hebben aan deze trip en mede hierdoor een bijdrage geleverd hebben aan de verbetering van de leefomstandigheden in Gambia, hartelijk bedanken voor deze bijdrage. Zonder jullie inzet en of financiële bijdrage was dit niet mogelijk geweest. BEDANKT, mede namens de inwoners van Gambia en speciaal die van Aljamdu.

Daarnaast wil ik niet onvermeld laten dat wij deze trip als zeer bijzonder ervaren hebben en het bezoek aan Aljamdu was hierbij zeker een van de hoogtepunten. Wij zijn door de inwoners van Aljamdu in hun harten opgenomen, maar anders om is dat ook zeker het geval.

Zoals al eerder gezegd ga ik met mijn gezin in maart 2013 terug naar Gambia voor vakantie maar natuurlijk zal ik dan ook de Aljamdu bezoeken om te kijken of uw bijdrage goed  besteed is en hierover zeker verslag doen.

Nogmaals bedankt namens alle leden van Team X

Groeten, Hans

Dit bericht is geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>