Het Team

Het Team

Het Team

Hans van de Ven

Hans van de Ven

Hans van de Ven

Hans is 53 jaar, woonachtig in Vinkel en getrouwd met Rita. Samen hebben zij 3 kinderen, Kim, Yori en Timo. In het dagelijks leven is hij directeur bij vb&t vve diensten. Na in 2012 met Schoonesdakar de Dakarrally van kort bij te hebben meegemaakt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met goede bekenden de challenge Antwerpen Banjul rijden en hierbij iets betekenen voor de medemens. Een perfecte combinatie.


Peer Pennings

Peer Pennings

Peer Pennings

Hij woont zijn hele leven al in het Brabantse Vinkel, is ruim 27 jaar getrouwd met Thea. Ze hebben samen 2 kinderen Loes 24 jaar en Bram 20 jaar. Als hij niet met zijn hobby’s bezig is maakt hij zich verdienstelijk als Landmeter Buitendienst bij de Gemeente Uden. Na 30 jaar met de motor Europa te hebben doorkruist word het tijd om met rugnummer 51 (ja dat is zijn leeftijd) de zandbak van Afrika op te zoeken. Mede hierdoor kan de mid-life crisis verder verwerkt worden en tegelijk het goede doel gesteund worden. NU OF NOOIT!!!!!!!

Bert Schreurs

Bert Schreurs

Bert Schreurs

Is sociaal maatschappelijk ondernemend. Sedert 1998 vol passie werkzaam binnen zijn onderneming VOS COMPANY.

Een opleidings- en uitzendorganisatie alsmede een projectbureau, welk middels maatschappelijke projecten zorgdraagt voor arbeidstoeleiding van diverse doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Al zes jaar werken zij aan diverse arbeidsnabije leerprojecten o.a. projecten op Lombok Indonesië. Voor meer informatie zie www.goforlombok.nl.

Verder is hij getrouwd en vader van twee kinderen Onno, 12 jaar & Kiki 9 jaar. Motorrijden is zijn grote passie. Helaas is hij hier 10 jaar te laat mee begonnen. Inmiddels heeft hij wel 3000 km Marokkaans woestijnzand achter zich. Het geen vraagt om een nieuw avontuur THE ANTWERPEN BANJUL CHALLENGE!

Paul Oyen

Paul Oyen

Paul Oyen

In het dagelijks leven is hij ondernemer van diverse bedrijven, die het gevelonderhoud verzorgen voor professionele partners. Hij woont samen met zijn vriendin en 2 zonen van 18 en 16 jaar in het Limburgse Haelen. Naast zijn druk bestaan probeert hij in zijn vrije tijd wat te ontspannen op de motor, door de modder en op het asfalt. Na twee maal in de Marokkaanse zandbak gespeeld te hebben op de motor, samen met Willem en Bert verheugd hij zich weer om samen, met de andere team X leden, deze keer naar Gambia te reizen voor de gezelligheid, het avontuur en het goede doel “Aljamdu, aanleg vrouwentuin”.

Willem Oyen

Willem Oyen

Willem Oyen

Samen met zijn tweelingbroer Paul gaat hij dit avontuur aan. In het dagelijks leven zijn zij samen eigenaar van diverse bedrijven die het gevelonderhoud verzorgen voor professionele partijen.
Hij woont in Heythuysen samen met zijn vriendin Marianne, die net zoals hij avontuurlijk ingesteld is. Motorrijden op de verharde als ook op onverharde weg is zijn passie. Samen met reisgenoot Bert is hij betrokken bij diverse sociaal-maatschappelijke projecten.

Het avontuur, het goede doel, samen met de gezelligheid, is wat hem uitdaagt om deze reis te ondernemen. Hij verheugt zich enorm op deze reis om samen met de andere team X leden, dit tot een goed einde te brengen.