Opbrengst veiling

Gisteren, zondag 3 november, was de veiling van de voertuigen in het Bakau-stadion in Banjul. Helaas konden wij daar natuurlijk niet bij aanwezig zijn omdat wij sinds dinsdag weer terug zijn in Nederland. Woensdag weer allemaal aan de bak, na ruim 3 weken op pad geweest te zijn, was weer even wennen.

Marloes Kok, een Nederlandse die in Gambia woont, hebben wij gevraagd om aanwezig te zijn bij de veiling. Zij is aanwezig geweest bij de veiling van de auto’s, helaas niet bij de veiling van de motor.

Maar de opbrengst van de veiling van de auto’s heeft ons toch wel even stil gekregen. De auto van Team X-1 heeft 262.000 dalasi opgebracht. De auto van Team X-2 302.000 dalasi. Mooi he, maar het zegt jullie natuurlijk niets en de opbrengst van de motor is bij ons nog niet bekend.

Omgerekend hebben deze 2 auto’s bijna € 13.000,– opgebracht. Hier moeten natuurlijk de veilingkosten nog vanaf, maar met deze opbrengst kan in ieder geval het project vrouwentuin grotendeels afgewikkeld worden.

Dus aan al degene die een bijdrage in wat voor vorm dan ook geleverd hebben, nogmaals bedankt.

Dit bericht is geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Opbrengst veiling

  1. maarten lunenburg schreef:

    hoi team x ; een heel mooi bedrag en als je kijkt wat de andere auto s aan opbrengst gedaan hebben . hebben jullie auto s een mooi bedrag op gebracht , voor jullie project , dat is dan een mooie afsluiter . gr maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>