Dag 3: Van Toledo naar Algeciras

Vandaag een rustig dagje gehad. Van Toledo naar Algeciras, ruim 500 km over reguliere wegen, dus goed te doen.

Vanmorgen zijn wij rond 8 uur vertrokken bij het hotel in de buurt van Toledo. In een relaxed tempo naar Malaga, aan de Spaanse kust. In Malaga hebben wij Roel op het vliegveld opgehaald, want deze was rond 11 uur geland. Nu Roel aanwezig is, is het team compleet. Wij dachten in Malaga nog snel even een paar motorbanden te scoren, want deze hebben toch het nodige geleden van een kleine 2000 km asfaltweg. Maar helaas, hier hebben ze siesta en dan mag je rond een uur of 4 terugkomen. Wij hebben nog niet het geduld om 2 uur te wachten. Misschien of hopelijk over 14 dagen wel.

Dus doorgereden naar Algeciras en rond half 4 zijn wij in het hotel gearriveerd, waar bijna alle andere deelnemers al aanwezig waren. Na een glas drinken zijn enkele teamleden hier maar te veld gegaan voor motorbanden. Nu ik dit schrijf zijn ze ook al bijna een uurtje weg, waarschijnlijk  dus helemaal niets gewonnen. Maar wachten is nog iets anders.

Zo meteen is een briefing en worden de voorbereidingen getroffen voor de oversteek naar Marokko, die morgenvroeg zal plaatsvinden. Hier gaat het echte avontuur beginnen, niet dat de reis naar Zuid Spanje geen onderneming was.  

 

Dit bericht is geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Dag 3: Van Toledo naar Algeciras

  1. Toine Dijkhoff schreef:

    Goed bezig, mannen. Rest is tikken voor jullie. Trouwens noppenbanden zijn niet zo goed in het zand, dan graaf je je alleen maar in ! Gr.en geniet ze, de zandboer.

  2. maarten lunenburg schreef:

    hoi team x een beetje pech hoort er bij , maar het voordeel is dat je nu wel alle km met de motoren kan (moet) rijden , dat geeft toch een andere beleving . ik zie dat jullie ongeveer de zelfde weg nemen . de camping waar jullie nu zijn is het goed toeven . ik heb er de route van mijn rit er bij liggen . zo weet ik in welke omgeving jullie nu zijn . het ga jullie goed . en een behouden vaart ; gr maarten en soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>